太鼓・和太鼓・神輿の製造・製作・修理・販売・レンタル|宮本卯之助商店

太鼓・和太鼓・神輿の宮本卯之助商店
ご相談・お問合せ
ENGLISH
オンラインショップ
太鼓・和太鼓
神輿
祭り用品
神具
太鼓・神輿レンタル
修理
会社情報
ホーム > ニュース > [Press Release] Miyamoto Unosuke Shoten Matching Challenge for TCA!
2013年12月 6日

Miyamoto Unosuke Shoten is pleased to announce the award of a matching grant in the amount of $10,000 to the newly formed Taiko Community Alliance (TCA). This grant will match, dollar for dollar, any additional donations made to the TCA during its inaugural push for charter members.
This matching grant will encourage new TCA members to increase support for the organization because every dollar they donate will have double the impact.
Miyamoto Unosuke Shoten is pleased to announce the award of a matching grant in the amount of US$10,000 to the newly formed Taiko Community Alliance (TCA) → taikocommunityalliance.org

The Taiko Community Alliance was founded in 2012 primarily to provide stability and continuity for the North American Taiko Conference. In the future, the TCA may also support other activities and initiatives to enrich and strength our community. The greater vision of the TCA is to give the taiko community a path to greater responsibility and self-determination about its future.

ワークショップ
無料相談受付中!太鼓・神輿・祭り用品等の ご相談はこちら
イベント開催のご案内
太鼓・和太鼓の製造・製作・修理 販売・レンタル・張替えの事ならお任せください。
株式会社 宮本卯之助商店
営業部・西浅草店
東京都台東区西浅草2-1-1
0120−354041(みこしわっしょい)